Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren. Ik heb nog geen cadeaubon ».

met korting naar thermae 2000

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in én keer oefeningen besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen. Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren? Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld. Is de cadeaubon persoonsgebonden? Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden. Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet.

met korting naar thermae 2000

Thermae 2000 kortademig Korting en Aanbiedingen 2018 - sauna acties


Hoe kan ik snel mijn cadeaubon verzilveren? Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag. Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren? U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden. Voorbeeld 1: voorbeeld 2: moet ik een cadeaubon in én keer besteden?

Wellness center in Nederland, ontdek het


Wil je heerlijk genieten in Thermae 2000 met korting? Check ons ov erzicht van kortingscodes en acties en pak 25 of 10 korting in mei. Bespaar met kortingen en acties voor mei 2018. Ontvang nu 33 kort ing bij Thermae 2000 via. Profiteer altijd van korting! Thermae 2000 korting: Ontdek nu hoe u gratis of met hoge korting naar Thermae 2000 gaat. Bekijk nu alle Thermae 2000 aanbiedingen! Thermae 2000: Gratis kaarten of veel Korting! Let op: betaal niet teveel voor ther mae 2000 kaartjes.

met korting naar thermae 2000

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook thermae 2000. buitenland korting!

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat dagelijks voor jou o p zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermae 2000. Hieronder vindt je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Thermae 2000. Je kunt ook rechtstreeks bij Thermae 2000 je entree. Thermae 2000 in Valkenburg - ontspannen met het mooiste uitzicht van. Na aankoop van je voucher dien je een reservering te maken bij Thermae 2000. Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland Kom tot rust op de top van de cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het.

Alle vakantie aanbiedingen 2018 met korting op 1 website verzameld!


Hier heb je de keuze uit diverse zonnebanken en sun showers. Lekker om 's winters je vitamine d-niveau aan te vullen, maar ook om alvast een kleurtje op te doen voor de zomermaanden. Vergeet je niet goed in te smeren! Mindfulness, niet alleen je lichaam, ook je geest wordt goed verzorgd in de valkenburgse spa. Doe bijvoorbeeld mee aan een mindfulnessessie en ontdek hoe je rust en helderheid vindt binnen jezelf. Je leert open te staan voor wat er nu is en hoe je daarmee omgaat.

Met deze vaardigheden kun je ook na je bezoek aan Thermae 2000 iets! Massages, als je spieren lekker warm zijn geworden in de sauna is er eigenlijk nog maar én ding om ze nog meer te ontspannen: een lekkere massage. Thermae 2000 heeft een uitgebreid aanbod aan massages, van hot stone massages tot een Russische honing massage. Wil je je partner eens verwennen met een fijne massage? Volg dan een workshop masseren! Mis geen Thermae 2000 aanbieding!

Sauna, korting en aanbiedingen 2018 kortingen tot 70!

Deze mineralen hebben een heilzame werking voor mensen die erin baden. In baby de rozensauna, in Thermae 2000 vind je 9 verschillende sauna's. De meeste sauna's zijn Fins van oorsprong, waaronder de ruusu sauna. Ruusu is het Finse woord voor roos, het centrum van de sauna is eensaunaoven van rozenquartz. Een steensoort waar een helende werking wordt toegeschreven. Het ruikt er in deze sauna bovendien heerlijk naar rozen. In het solarium van Thermae 2000 is het altijd mooi weer.

met korting naar thermae 2000

Thermae 2000, kortingsbon, thermae 2000

Probeer dan je ogen maar eens open te houden. Je ogen sluiten kan overigens ook in een van de comfortabele hotelkamers van het viersterrenhotel van Thermae 2000. Zo maak je van je dagje wellness een compleet weekendje weg, waarin relaxen centraal staat. Ook goed te combineren met een bezoek baby aan de rest van het sfeervolle valkenburg! 5 manieren om helemaal tot rust te komen in Thermae 2000. In de baden, thermae 2000 is gebouwd op 3 eeuwenoude bronnen. Het water in alle baden van de spa wordt opgepompt vanuit deze bronnen, 380 meter onder de grond. Het heeft een aangename temperatuur van 33 graden en bevat het een grote hoeveelheid mineralen waaronder zout, magnesium en jodium.

Doe ook mee aan de gratis workshop floaten, om te ontdekken hoe je drijvend in het warme water helemaal tot rust komt. De diverse sauna's in het complex maken je relaxdag compleet. Geniet van heerlijke geuren in de eucalyptussauna, ontspan je spieren in de infraroodsauna of stap, als je een echte die-hard bent, in de 80 graden sauna. Daarnaast worden er ook massages, behandelingen en workshops gegeven harde in Thermae 2000. Laat je heerlijk masseren of leer juist hoe je iemand anders het lekkerst masseert, laat je gezicht verzorgen of doe mee aan een leerzame mindfullnesssessie, om de hectiek van alledag helemaal achter je te laten. Een andere bijzondere extra is de relaxbioscoop. Hier lig je in een heerlijke massagestoel, terwijl er een rustgevende film wordt afgespeeld.

Met korting naar, toverland!

Alleen, stel, gezin, groep, toon alle beoordelingen. Even een dagje helemaal niets? Breng eens een bezoekje aan Thermae 2000 in Valkenburg aan de geul. Dit grote wellnesscomplex heeft alles in huis om jou een dagje stressloos te laten genieten in hun oogontsteking eigen bronwater. 380 meter onder de spa vind je namelijk een aantal bronnen, waar al 40 000 jaar water doorheen sijpelt. Het water, vol met heilzame mineralen, wordt opgepompt, verwarmd en verdeeld over de verschillende baden. De vele whirlpools en onderwaterstraalmassages zorgen voor extra ontspanning!

Met korting naar thermae 2000
Rated 4/5 based on 482 reviews